mandag 24. desember 2007

24.desember

"I dag e d tjuefjerde desember alle nissungar må opp og stå, ut og gå.
D e tjuefjerde desember i dag!"

Nå er det julemorgen, alle barn må stå opp å gjøre seg klar. En tidlig julemorgen, nå er det jul og jul er det beste vi har;) Nå sitte eg å eta frokost ska snart på jobb denna tidlege julemorgenen her, men men...folk pleie å msila å vara hyggelige slike dagar!!! Ønske alle sammen:


EI REKTIGE GODE jul!!!!!


Julensbudskap;

Det skjedde i de dager at det gikk ut befaling fra keiser Augustus om at hele verden skulle innskrives i manntall. Denne første innskrivning ble holdt mens Kvirinius var landshøvding i Syria. Og alle dro av sted for å la seg innskrive, hver til sin by.
Josef dro da fra byen Nasaret i Galilea opp til Judea, til Davids by Betlehem, siden han var av Davids hus og ætt, for å la seg innskrive sammen med Maria, sin trolovede, som ventet barn.
Og mens de var der, kom tiden da hun skulle føde, og hun fødte sin sønn, den førstefødte, svøpte ham og la ham i en krybbe.
For de fant ikke husrom noe sted.
Det var noen gjetere der i nærheten som var ute på markene og holdt nattevakt over flokken sin. Med ett sto en Herrens engel foran dem, og Herrens herlighet lyste om dem.
De ble overveldet av redsel. Men engelen sa til dem:

«Frykt ikke! Se, jeg forkynner dere en stor glede, en glede for hele folket: I dag er det født dere en frelser i Davids by; han er Messias, Herren. Og dette skal dere ha til tegn: Dere skal finne et barn som er svøpt og ligger i en krybbe.» Med ett var engelen omgitt av en himmelsk hærskare, som lovpriste Gud og sang:
«Ære være Gud i det høyeste, og fred på jorden blant mennesker som Gud har glede i!»


Da englene hadde forlatt dem og vendt tilbake til himmelen, sa gjeterne til hverandre: «La oss gå inn til Betlehem for å se dette som har hendt, og som Herren har kunngjort for oss.»
Og de skyndte seg av sted og fant Maria og Josef og det lille barnet som lå i krybben.
Da de fikk se ham, fortalte de alt som var blitt sagt dem om dette barnet.
Alle som hørte på, undret seg over det gjeterne fortalte.
Men Maria tok vare på alt som ble sagt, og grunnet på det i sitt hjerte.
Gjeterne dro tilbake.


De lovet og priste Gud for alt de hadde hørt og sett; alt var slik som det var sagt dem.

4 kommentarer:

Anette sa...

Hei, du åg æ tidligt oppe på julaftå ja:P idet du la ud dette innlegge kjørte æg ud av garasjen heima, me retning posten i sandnes;) men dæ jekk jo fort så va ude dr hall 12 ijenn;) så nå æ dæ jul å mange hellidaga:D

God jul

Anonym sa...

Var inne på bloggen til Hildegunn og titta og da så jeg jo at du hadde skrevet en kometar der.. Om hvordan du er.. Da måtte jeg smile.. Hadde jeg ikke kjent deg, hadde jeg trodd su var meg! Du verden hvor like vi er.. Ikke godt nr 3 ikka bestemme seg for hvem han skal ha vettu;) Love you!

Anonym sa...

Og det var seff jeg som skrev det der.. Men det veit du jo!!

Solveig sa...

Oppdatering.. kremt..:p